Ga naar de inhoud

Suppoost en/of gastvrouw/gastheer (vrijwilligerswerk)

  Bezoekers ontvangen en begeleiden en informatie verstrekken is leuk om te doen. Als suppoost maak je het museum aantrekkelijk en interessant voor bezoekers. Museum Voorschoten zoekt suppoosten voor een halve middag per week of per twee weken. Het museum is open van woensdag t/m zondag van 13 – 17 uur.

  Je bent gastvrouw/gastheer en je begeleidt mensen. Je wijst de bezoekers naar de tentoonstellingszalen en geeft hen desgevraagd uitleg. Als suppoost werk je altijd samen met een collega.
  Je ontmoet veel verschillende mensen en je leert zelf veel over de geschiedenis, cultuur en kunst van ons dorp. Je bent het visitekaartje van het museum, wat de sfeer heeft van een huiskamer.

  Buiten de openingstijden worden activiteiten als lezingen en bijeenkomsten georganiseerd waar ook gastvrouwen/heren voor nodig zijn. Je ontvangt de bezoekers en schenkt en serveert drankjes en hapjes.

  Wij verwachten:

  • dat je klantvriendelijk bent en bereid je een beetje in de tentoonstellingen te verdiepen, zodat je de bezoekers wegwijs kunt maken.
  • dat je zelfstandig kunt werken, maar ook een teamspeler bent.
  • dat je de cultuur en geschiedenis van Voorschoten een warm hart toedraagt,

  Belangstelling? Stuur ons een bericht en we nemen contact op.