Meteen naar de inhoud

Suppoost en gastvrouw gastheer (vrijwilligerswerk)

  Museumbezoekers ontvangen en begeleiden en informatie verstrekken is leuk om te doen. Als suppoost maak je het gezellig en interessant voor de bezoekers.

  Museum Voorschoten zoekt suppoosten voor een halve middag per week of twee weken. Je bent gastvrouw/-heer tijdens de openingstijden en je begeleidt mensen. Je geeft bezoekers toegang tot de tentoonstellingszalen en geeft hen desgevraagd uitleg. Als suppoost werk je altijd samen met een collega.

  Als suppoost kom je heel veel verschillende mensen tegen en je leert zelf veel over de actuele zaken die op het gebied van cultuur en kunst in ons dorp leven. Je bent het visitekaartje van het museum, wat de sfeer heeft van een gezellige huiskamer. Het museum is open van woensdag t/m zondag van 13 – 17 uur.

  Buiten deze tijden worden activiteiten georganiseerd waar ook gastvrouwen voor nodig zijn: mensen ontvangen, koffie en drankjes schenken etc.

  Wij verwachten:

  • dat je klantvriendelijk bent en bereid je een beetje in de tentoonstellingen te verdiepen, zodat je de bezoekers wegwijs kunt maken.
  • dat je zelfstandig kunt werken, maar ook een teamspeler bent.
  • dat je cultuur en geschiedenis van Voorschoten een warm hart toedraagt,

  Wij bieden:

  • een interessante functie in een dynamische culturele en maatschappelijke omgeving
  • ruime mogelijkheden om je te ontplooien

  Belangstelling? stuur ons een bericht en we nemen contact op.