Evenementen


 9, 16, 23 en 30 juni van 13.00 - 14.45 uur.

Visueel communiceren door Afsaneh Taghavi

Helaas is deze workshop al volgeboekt

U kunt ons via het contactformulier laten weten dat u belangstelling had voor deze workshop. We noteren dan uw reactie en bij eventuele extra workshop hoort u van ons

Een van de vrijwilligers van het museum is Afsaneh Taghavi. Afsaneh is veelzijdig kunstenares en  afkomstig uit Iran. Zij is afgestudeerd aan de Koninklijke Academie Beeldende Kunsten in Den Haag.  Afsaneh haalt haar inspiratie uit emotie die zij krijgt van muziek, film en gedichten. Beweging, lijnen, vormen en kleuren vormen een grote rol in haar manier van werken. 

Haar werk is te zien op haar website www.afsaneh-art.nl.

In het museum Voorschoten leidt Asfaneh als suppoost bezoekers rond. Geboeid luisteren de bezoekers naar haar uitleg, met haar achtergrond weet zij mensen op een heel andere manier naar kunst te laten kijken.

Naast het geven van rondleidingen gaat Afsanah nu ook workshops geven. In juni geeft zij een workshop visueel communiceren in het museum Voorschoten. De cursus wil tekenen als non-verbaal communicatiemiddel aanbieden, beter begrip creëren van de identiteit van kunst en vooral ook aanmoedigen tot grenzeloze fantasie. In vier ochtenden in juni begeleidt Afsaneh de deelnemers in een ontdekkingstocht naar hun eigen creativiteit. 

De workshop visueel communiceren wordt gehouden op 9, 16, 23 en 30 juni van 13.00 - 14.45 uur. Op 7 juli wordt van het in de cursus gemaakte werk een tentoonstelling voor publiek gehouden.

De kosten zijn 24 euro incl. koffie/thee en materiaal. Het bedrag van  € 24,- wordt de eerste dag  aan de balie van het Museum afgerekend.

Inschrijven dient te geschieden via de het contactformulier (klik hiero.v.v “aanmelding basiscursus visueel communiceren” en uw telefoonnummer. Voor 31 mei krijgt u bericht of u geplaatst bent.


woensdag 14  juni 2017 10.00-12.00 uur

Lezing over Majoor Thomson dor Jolien Berendsen-Prins

U kunt zich inschrijven via het contactformulier  (klik hiero.v.v “Lezing over Majoor Thomson”. Zie ook de tentoonstellingen in de Kleine Zaal voor meer informatie over Majoor Thomson

De kosten zijn € 6,50 incl. koffie/thee en koekje in de pauze.

Het museum is geopend op woensdag, zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Adres Voorstraat 17, Voorschoten